setmana 2022

VIII Setmana del Bosc – 2022

Capçalera Setmana Bosc

El proper divendres 21 d’octubre comença la VIII edició de la Setmana del Bosc de Sant Celoni, una proposta plena d’activitats: tallers, passejades guiades, conferències, concerts, espectacles… i amb la celebració de la Fira del Bosc el 22 i 23 d’octubre, un espai de trobada de persones, projectes, productes i propostes vinculades al bosc.

Enguany el guardó de Bosquerol de l’any, s’atorga merescudament a la parella celonina de l’Enriqueta Amadó i en Badó Renau (veure notícia). Una característica que els defineix és la discreció i la modèstia que els acompanyen sempre en les múltiples activitats en les que participen. Sempre disposats a treballar i a lluitar per la defensa de les causes justes a favor de la solidaritat, la cultura, el territori i el medi ambient. El premi s’entregarà durant l’acte inaugural el divendres 21 d’octubre a la Sala Gran del Teatre Ateneu, amb el concert Ferro de J.M. Aparicio (Música i Direcció).

Durant la Setmana del Bosc, comptarem amb projectes d’intervenció a l’espai urbà realitzats artistes de Sant Celoni o vinculats al Baix Montseny: El Bosc i els sentits al Barri de la Força i la Presentació de la intervenció artística Land art a l’arbreda del Pertegàs.

A més a més, tindrem la oportunitat de fer una visita comentada a  l’exposició del Dr. Martí Boada: Toquem Fusta! Disseny, fusta i sostenibilitat al Museu del disseny de  Barcelona.

També tindran lloc xerrades de divulgació amb personalitats del món forestal i ambiental, jornades tècniques, sortides i un munt d’activitats que podreu descobrir en el programa.

Consulteu-lo aquí i reserveu la vostra plaça a les activitats que més us interessin!

Us hi esperem!   

som bosc

Logos

  provaTwitter  @setmanabosc    @cercleBM

  provaInstagram  @cerclebaixmontseny