setmana 2020

VI Setmana del Bosc – 2020

Del 10 al 25 d’octubre es durà a terme la VI edició de la Setmana del Bosc organitzada per l’Ajuntament de Sant Celoni, l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals de la UAB-ICTA, el Cercle Econòmic i Social Baix Montseny, i l’Associació de Propietaris del Montnegre i el Corredor.

“El bosc és el comú denominador de la nostra història i del nostre territori”. Les entitats que fan possible la Setmana del Bosc tenen la voluntat de posar-lo en valor i tornar-nos-hi a apropar una mica. Perquè recuperant el seu passat, farem estimulants descobriments; gaudint el seu present, farem créixer els nostres sentits; projectant-lo al futur, trobarem el nostre progrés.

El principal objectiu de la Setmana del Bosc, és divulgar i apropar el món forestal a la societat, tenint en compte la situació geogràfica de Sant Celoni, enmig de dos grans parcs, el Parc Natural del Montseny i Parc del Montnegre i Corredor i aconseguir sensibilitzar sobre la importància del bosc i el món forestal. Aquest any hem de celebrar la Setmana de manera diferent a com ho hem anat fent tots aquests anys, però no volem perdre l’oportunitat de continuar celebrant aquest apropament al bosc.  Gaudim-ho.

Presentació de la VI Setmana Bosc 2020

Programa Setmana del Bosc 2020

 

    setmana del bosc

    @setmanabosc

organitza