setmana 2021

VII Setmana del Bosc – 2021

Aquest divendres 8 d’octubre comença la VII edició de la Setmana del Bosc de Sant Celoni, una proposta plena d’activitats: tallers, passejades guiades, conferències, concerts, espectacles… i amb la celebració de la Fira del Bosc el 16 i 17 d’octubre, un espai de trobada de persones, projectes, productes i propostes vinculades al bosc.

Aquest any, la VII Setmana del Bosc posa l’accent en la Cultura, entregant el Premi Bosquerol de l’any 2021 a l’artista plàstic Perejaume que el recollirà en el marc del concert inaugural del dissabte 16 d’octubre als jardins de la Rectoria Vella  (Veure notícia).

A més a més, comptarem amb projectes d’intervenció a l’espai urbà realitzats per 6 artistes de Sant Celoni o vinculats al Baix Montseny: El Bosc i els sentits.  Es proposa un itinerari per instal·lacions artístiques efímeres al barri de al Força amb l’objectiu de promoure noves mirades artístiques sobre els espais urbans amb el tema del bosc i dels sentits com a element principal.

Entre d’altres activitats, el diumenge 17 d’octubre tindrà lloc la Inauguració del Fons Martí Boada a Sant Llorenç de Vilardell, que comptarà amb la representació en petit format de La Llegenda d’en Soler de Vilardell amb música de Josep Maria Aparicio. Sant Llorenç de Vilardell està a tocar d’on es trobava el castell de Vilardell i a uns centenars de metres de la roca del drac, on s’amagava la “serp aquella tan gran de Sant Celoni, que feu notables danys i tragà a molta gent passant per lo camí”. Dos actors s’endinsaran “pels boscos del pensament” d’en Martí Boada amb poemes del seu últim llibre: Poesia Forestal.

Les mesures de prevenció de la Covid-19 obliguen a limitar i controlar els aforaments. Per això us demanem que reserveu entrada pels tallers i les activitats que més us interessin.

Consulteu el programa i reserveu la vostra plaça a l’apartat d’activitats del següent enllaç.

Us hi esperem!   

Setmana Bosc

Col·laboradors

provaTwitter    @setmanabosc    @cercleBM

provaInstagram   @cerclebaixmontseny