Setmana 2018

IV Setmana del Bosc – 2018

Del 15 al 21 d’octubre s’ha dut a terme la IV edició de la Setmana del Bosc organitzada per l’Ajuntament de Sant Celoni, el Cercle Econòmic i Social Baix Montseny, l’Associació de Propietaris del Montnegre i el Corredor, i l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals de la UAB, l’ICTA.

“El bosc és el comú denominador de la nostra història i del nostre territori”. Les entitats que fan possible la Setmana del bosc tenen la voluntat de posar-lo en valor i tornar-nos-hi a apropar una mica. Perquè recuperant el seu passat, farem estimulants descobriments; gaudint el seu present, farem créixer els nostres sentits; projectant-lo al futur, trobarem el nostre progrés.

El principal objectiu de la Setmana del Bosc, és divulgar i apropar el món forestal a la societat, tenint en compte la situació geogràfica de Sant Celoni, enmig de dos grans parcs, i aconseguir sensibilitzar sobre la importància del bosc i el món forestal.

………………………………………………………………………………………………………………….

En el transcurs de la Setmana Bosc 2018 s’ha atorgat el Premi Bosquerol de l’any 2018 a l’empresari celoní Josep M. Cassi, d’una nissaga familiar dedicada al món forestal. L’alcalde de Sant Celoni Francesc Deulofeu, el geògraf i científic Martí Boada i el president del Cercle, Joaquim Deulofeu fan lliurament del premi.

    

L’acte ha estat amenitzat amb la Big Band del CME de Sant Celoni i infants de les escoles del municipi, amb l’estrena de la peça Sona a bosc 2.0 escrita i dirigida per JM Aparicio.   

Sona a bosc 2.0 és una peça pensada per ser interpretada exclusivament amb instruments de fusta, pedra i pell, djembès, sonalls, guiros, flautes, carillons, cadires de fusta, són alguns dels instruments que vàrem poder escoltar en aquesta original obra.

  

………………………………………………………………………………………………………………….

Interessant visita a la Col·lecció Martí Boada d’arbres amb ascendència monumental.  Trobareu l’arbreda Tals pares, tals fills   al Passeig del Pertegàs de Sant Celoni.

Amb el suport del Cercle econòmic i social Baix Montseny.

  

…………………………………………………………………………………………………………………..

Més de 30 estands amb exposició i venda de productes del bosc, tallers per a infants i famílies, zona de jocs i activitats, música, food trucks, mostra de treballs de bosc, han arrodonit la Fira del bosc.

  

  

…………………………………………………………………………………………………………………..

setmana del bosc - programa Programa IV Setmana del Bosc 2018

veure: Jornades tècniques,15, 19 i 24 d’octubre

Video Setmana Bosc

www.santceloni.cat/setmanadelbosc

    setmana del bosc

    @setmanabosc

   #firadelboscsantceloni

 

Organitza:

           

           

 

Hi col·labora:

Diputació de Barcelona

Generalitat de Catalunya

Restauradors i comerciants de Sant Celoni

 

Amb el suport de:

RENOLIT