Xerrades i tallers

 

Xerrada divulgativa "El Montseny petit, fotografia de bolets, flors i amfibis"

Dilluns 28 de setembre

A càrrec del fotògraf Àlex Alonso a la sala d’actes de la Rectoria Vella. A l'Àlex Alonso, la fotografia li ha permés descobrir el territori, aquelles coses que sovint passen desapercebudes. A través d'una projecció d'imatges de bolets i ambifibis, el fotògraf va explicar totes les curiositats que ha descobert al llarg dels anys.


Xerrada divulgativa “La biomassa, una energia propera, sostenible i eficient”

Dimarts 29 de setembre

A càrrec de David Merino i Lluís Clos, Grup Nova Energia al c/Major de Dalt. Va organitzar el Grup Nova Energia i IDOMGESTXerrada divulgativa “El bosc. Una perspectiva segle XXI”

Dimarts 29 de setembre

A càrrec de Martí Boada, geògraf, naturalista i doctor en Ciències Ambientals. Una mirada al passat, present i futur dels nostres boscos. Podeu descarregar-vos la presentació a la part inferior d'aquesta pàgina. 

Taller de patchwork i scrapbooking: Llibreta natura

Dijous 1 d'octubre

Un taller en que partint de zero es va crear l'estructura i l’interior d’una llibreta fent servir tècniques de patchwork i scrapbooking, utilitzant materials originaris del bosc: fusta, paper... Un taller destinat a adults i nens i nenes a partir de 10 anys. Tot plegat organitzat per Nina Patchwork i Barricada de paper. 

 

 

 

© Copyright 2011

Telf: 93 848 5260

cercle@baixmontseny.net