Concerts i espectacles

La cultura i el bosc s'han agafat de la mà. A la Setmana Bosc i Societat es van realitzar un total de cinc espectacles musicals amb el bosc com a referència. El concert inaugural va acollir a més de 300 persones als jardins de la Rectoria Vella, un espectacle anomenat Sona a bosc, interpretat exclusivament per instruments de fusta. Un nombre similar de persones va ser testimoni de l’energia de l’Orquestra del bosc, en l’espectacle de clausura de la setmana. Els altres tres espectacles, Monts de llegenda, Flama de bruc o Mots de Monts, van congregar a un bon grapat de persones que van gaudir de les llegendes i els poemes sorgits del nostre entorn. Música, poemes, interpretacions amb l'essència dels boscos del Montseny i el Montnegre.

 


Concert d'obertura Sona a bosc i lliurament del premi Bosquerol de l'any

Aquest va ser el tret de sortida de la I Setmana Bosc i Societat amb un concert interpretat amb instruments de fusta, pedra i pell. A més també es va entregar el premi Bosquerol de l'any, a Lluís Ibern en reconeixement a una trajectòria professional dedicada al món del bosc.

  + Informació

Concert: Monts de Llegenda

Llegendes del Montseny i el Montnegre, un concert familiar a la sala gran de l'Ateneu.

 + Informació

 

Concert multidisciplinar Flama de Bruc

Espectacle multidisciplinar amb poesia del nou llibre de Pau Gener, Flama de bruc.

+ Informació

 

Mots de Monts. Poemari de bosc

Paraula i música es van donar la mà per invitar-nos a explorar els racons més íntims dels monts que ens envolten, amb poesia de Guerau de Liost, Mossèn Pere Ribot o Pau Gener.

+ Informació


Concert de cloenda amb l'Orquestra del bosc


Concert de cloenda de la I Setmana Bosc i Societat. Concert festiu amb una orquestra i música de nova creació, integrada en la seva majoria per músics locals.

Informació

 

La cultura i el bosc s’han agafat de la mà

S’han realitzat un total de cinc espectacles musicals amb el bosc com a referència. El concert inaugural va acollir a més de 300 persones als jardins de la Rectoria Vella, un espectacle anomenat Sona a bosc, interpretat exclusivament per instruments de fusta. Un nombre similar de persones va ser testimoni de l’energia de l’Orquestra del bosc, en l’espectacle de clausura de la setmana. Els altres tres espectacles, Monts de llegenda, Flama de bruc o Mots de Monts, van congregar a un bon grapat de persones que van gaudir de les llegendes i els poemes sorgits del nostre entorn. 

© Copyright 2011

Telf: 93 848 5260

cercle@baixmontseny.net