Setmana del Bosc 2017

Acabada la III edició de la Setmana del Bosc de Sant Celoni us deixem amb un petit recull de fotografies de les activitats que s'han dut a terme.

Durant aquests dies hem viscut un bon grapat d'activitats relacionades amb el món forestal, totes elles amb la voluntat de posar-lo en valor i tornar-nos-hi a apropar una mica més. 

Enguany, la Setmana del Bosc ha reconegut la figura d'Esteve Monrabà amb el guardó 'Bosquerol de l'any' a títol pòstum per la seva vinculació i implicació amb la terra i el muncipi. Com és habitual, bona part de les activitats han girat al voltant del pensament i la recerca amb diverses jornades tècniques sobre gestió forestal, comercialització de la fusta, canvi climàtic o sobre les associacions forestals, entre d'altres.

En aquesta edició ha tornat amb força la Fira del Bosc, una mostra d'empreses i de treballs del sector forestal i que han compartit espai juntament amb una vessant més lúdica com activitats infantils o expositors artesans. D'altre banda, també cal ressaltar que la Setmana del Bosc ha portat música i lleure amb un parell d'espectacles: "L'arbre de la dansa" i "El bosc canta", a més de passejades per l'entorn de Sant Celoni.

Com d'altres edicions, la col·laboració i la participació de comerços i restaurants també ha estat un puntal. Els aparadors de les botigues s'han convertit en un autèntic museu al carrer i ens han apropat la col·lecció d'arbrissons fills d'arbres monumentals. A més, diversos bars i restaurants han ofert tapes relacionades amb l'entorn. És per això, que volem agraïr la seva col·laboració així com la de la resta de patrocinadors.

Moltes gràcies!

 

 

 

 

 

Aquí, podeu veure o descarregar el programa de la III Setmana del Bosc de Sant Celoni. Hi trobareu tota mena d'activitats per a totes les edats amb un fil conductor: el bosc, el denominador comú del nostre entorn.